Bescanvi Permís de Conduir

Certificat mèdic per al bescanvi del permís de conduir.

CENTRE MÈDIC POBLENOU és un Centre de Reconeixement de Conductors (CRC) autoritzat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, número d'autorització E-08012366, i per la Direcció General de Trànsit (DGT), número d'autorització B-0095, per a fer i emetre certificats de psico-físics d'aptitud per a bescanviar la llicència de conducció del teu país per la llicència de conduir d'Espanya.
generalitatCentre sanitari: E-08012366
transitCentre mèdic: B-0095

Disposem de més de 35 anys d'experiència treballant en tot tipus d'exàmens mèdics i psicològics de l'activitat física de qualsevol tipus o un procés administratiu.

 

Som al cor del barri del Poblenou, a prop del barri de negocis del 22@, molt a prop de la platja i molt ben comunicada per transport públic per tota la ciutat.

 

En la resta de la pàgina s'intenta donar resposta a totes les preguntes que normalment formuláis. En qualsevol cas, al final d'aquesta pàgina teniu totes les opcions per contactar amb nosaltres o enviar-nos les vostres preguntes a través del formulari de contacte.

Què es necessita per obtenir un certificat mèdic oficial?

Tal com s'indica en la normativa sanitària vigent, serveis de salut, de qualsevol tipus, serà necessari una cita per a ser vist. Per tant, és necessari sol·licitar una cita. En aquesta pàgina trobareu enllaços a demanar la teva cita. 

 

El dia de la cita que necessitareu per a anar amb 5 minuts abans de l'hora de manera que podem preparar la documentació necessària per el nostre servei de certificats mèdics pot realitzar l'examen mèdic i emetrà el corresponent certificat mèdic. Per ser capaç de demostrar la seva identitat, si us plau porti amb vostè la seva DNI o NIE.

 

L'examen mèdic té una durada de 20 minuts. Al final de l'exploració, us donarem el vostre certificat mèdic oficial que es podrà presentar en el seu registre per a la redempció de la llicència de conducció.

 

Si vols que et facilitem el tràmit complet, et recomanem que quan demanis la cita ens l'indiquis. Així que podem dir de tots i cada un dels documents que heu de portar.

Quina és la validesa d'un certificat mèdic oficial?

El certificat mèdic té una vigència de 90 dies naturals. Es recomana realitzar l'examen mèdic 15 dies abans de venir a la cita de trànsit. En cas de realitzar la intervenció, completa amb nosaltres, vostè no haurà de preocupar sobre si el certificat caduqui.

Què és l'exploració de l'mèdiques i psico-diagnòstic?

Seguint les directrius del protocol d'exploració, mèdiques i psico-tècnics de la Direcció General de Trànsit (DGT), el nostre personal farà un qüestionari de salut per arribar a conèixer el seu historial mèdic, la història de la família i de la medicació que es pren regularment, presa de la pressió arterial. A més a més, proves d'agudesa visual i auditiva agudesa. A més a més, a criteri facultatiu, es pot fer exploracions de la locomotor i respiratori i el cor; 

Anem a realitzar les proves psicomètriques que determina el protocol esmentat anteriorment.

Quin horari té el servei de certificats mèdics?

Als matins, de dilluns a divendres, de 09:30 a 13:15

A les tardes, dilluns, dimecres i dijous, de 16:00 a 19:00

Quin preu té el certificat mèdic per a l'intercanvi de conduir?

Com puc sol·licitar cita?

Centre mèdic Poblenou posa al seu servei totes aquestes opcions per a sol·licitar el nomenament i vostè pot obtenir el seu certificat mèdic per a l'intercanvi de la llicència de conducció.

Utilitza el canal de comunicació que és més còmode per a vostè. Estem a l'espera per a vostè.

Demana la teva cita aquí el certificat mèdic per a l'intercanvi de la llicència de conducció