Certificats mèdics

Com renovar el carnet de conduir a Barcelona?

En aquesta pàgina trobareu tota la informació que podeu necessitar per renovar el permís de conduir a Barcelona, a Centre Mèdic Poblenou. No us portarà més de dos minuts llegir aquesta pàgina, i en tot moment teniu un enllaç directe per contactar amb nosaltres i acabar de resoldre qualsevol dubte que us hagi quedat. Podeu fer-ho tant per telèfon com enviant un missatge de WhatsApp, un correu electrònic o utilitzant el telèfon de contacte.

 

CENTRE MÈDIC POBLENOU és un Centre de Reconeixement de Conductors (CRC) autoritzat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, amb el número d'autorització E-08012366, i per la Direcció General de Trànsit (DGT), amb el número d'autorització B-0095, per a realitzar i emetre certificats d'aptitud psicofísica per a renovar els diferents permissos de conducció.

A més, estem habilitats i autoritzats per la DGT per a efectuar la renovació del permís de conduir. Des de 2006 ja no cal anar a les oficines de la DGT per renovar el permís de conduir. Aquest procés el realitzem des del nostre centre mèdic de manera completament automatitzada. Durant tot aquest procés utilitzem protocols de seguretat informàtica perquè les vostres dades estiguin sempre segures. En finalitzar el procés el teu carnet estarà automàticament renovat i t'entregarem una autorització provisional amb què pots conduir fins a l'arribada del nou permís al teu domicili.

Quan es pot fer la renovació del permís de conduir?

La DGT estableix que el permís de conduir ha de renovar-se durant els 3 mesos anteriors a la data de caducitat del teu permís en vigor. El fet de renovar abans de la data de caducitat no implica que es “perdin” aquests dies de vigència que has anticipat la renovació.

Per exemple, si el teu permís caduca el 01 d'Abril de 2022 i acudeixes al nostre centre el dia 28 de Febrer de 2022, la pròxima renovació del teu carnet de conduir també serà un dia 01 d'Abril. No “es perden” dies per renovar amb antelació a la data de caducitat.

 • Tinc el permís caducat, puc renovar-lo?
  Sí, el permís es pot renovar encara que estigui caducat. No té cap cost addicional. A més, si condueixes amb el permís caducat pots arribar a ser sancionat amb una multa de fins a 200€.
 • ”Es perd” el permís de conduir si no es renova passat un temps?
  No, el carnet de conduir no “es perd”. Poden passar mesos, anys, o el temps que sigui, que el permís de conduir no es perd. Es pot renovar i tornar a conduir legalment.
 • Si vaig a les oficines de la DGT en La Campana, em donaran el permís de conduir al moment?
  No. El permís es fabrica a Madrid, en la Fabrica Nacional de la Moneda i Timbre. Una vegada fabricat es lliura a Correus i s'envia al teu domicili per correu ordinari.

En quin horari puc realitzar la revisió mèdica per a la renovació del permís de conduir?

 • Als matins, de dilluns a divendres, de 09:30 a 13:15
 • A les tardes, dilluns, dimecres i dijous, de 16:00 a 19:00

Preu del certificat mèdic per a renovar el permís de conduir. NO INCLOU LES TAXES DE LA DGT

* IMPORT TAXES DGT 2023

*Els preus de les taxes els estableix el Ministeri de l'Interior. Les persones amb 70 anys o més estan exemptes del pagament de les taxes de la DGT.

Tarifa vigent des de l'1 de gener de 2022.

Què necessito per a renovar el meu permís de conduir?

 • Sol·licitar cita. Contacta amb nosaltres i demana'ns cita per a renovar el permís de conduir.
 • Vine el dia de la cita al nostre centre mèdic que està situat al barri del Poblenou de la ciutat de Barcelona, a Carrer de Llull 175, Principal 2ª, cantonada Rambla Poblenou.
  • La nostra ubicació està perfectament comunicada per Metro, Bus, Bicing, Renfe i, si véns amb cotxe, hi ha diversos aparcaments a prop.
 • Porta el teu DNI o NIE o passaport i el permís de conduir que has de renovar.
 • NO és necessari portar cap fotografia. La fotografia la fem nosaltres amb la nostra càmera digital.
 • Et farem la revisió mèdica obligatòria per a poder renovar el permís de conduir. El reconeixement mèdic psicofísic té una durada aproximada d'uns 20 minutos.
 • Tramitarem a la seu electrònica de la DGT la renovació del teu permís de conduir.
 • Et lliurarem una autorització provisional per a continuar conduint des d'aquest moment i fins que rebis en el teu domicili el teu permís de conduir renovat.
 • Tot això de manera ràpida, senzilla i professional.

Com puc sol·licitar cita?

Preguntes freqüents

Quant em costa renovar el permís de conduir?

Els preus varien en funció de l'edat, el tipus de permís que s'ha de renovar i les taxes que han d'aplicar-se en cada persona.

 

El preu de tarifa per a la renovació de permisos a majors de 70 anys és d'entre 40€ i 60€. Aquesta tarifa està exempta del pagament de taxes a la DGT.

 

El preu de tarifa per a la renovació de permisos a majors de 70 anys és d'entre 40€ i 60€. Aquesta tarifa està exempta del pagament de taxes a la DGT.

 

El preu de tarifa per a la renovació de permisos a majors de 70 anys és d'entre 40€ i 60€. Aquesta tarifa està exempta del pagament de taxes a la DGT.

 

Si vols conèixer exactament quin és el preu de la teva renovació, contacta amb nosaltres. Et sol·licitarem que ens indiquis el teu DNI o NIE, la data de naixement i el permís que has de renovar.

Com, quan i on rebré el meu permís de conduir renovat?

Una vegada la DGT ha validat el teu expedient mèdic i el pagament de la taxa, si correspon, envia les teves dades a la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre (FNMT). Allí és on es fabrica el permís de conduir. La pròpia FNMT envia al teu domicili, per correu ordinari, el permís de conduir.

 

El termini habitual està entre 2 i 6 setmanes, a comptar des del dia en què vens al nostre centre mèdic.

 

El permís de conduir ja renovat el rebràs en la direcció que ens indiquis.

 

Atès que l'enviament es realitza per correu ordinari, i per a evitar incidències, et recomanem que t'asseguris que en la bústia del teu domicili figuri el teu nom i cognoms. No és el primer ni serà l'últim permís de conduir que el carter no diposita en la bústia si el destinatari no està completament identificat en aquesta bústia.

Han passat 2 MESOS i no he rebut el permís de conduir, què haig de fer?

Una vegada transcorreguts 2 mesos, comptats des que vas venir a fer la revisió mèdica al nostre centre, si encara no has rebut el permís de conduir, hauràs de posar-te en contacte amb nosaltres per comunicar-nos la situació.

 

Nosaltres ens encarregarem de gestionar la teva incidència amb la DGT i et mantindrem informat fins a la seva resolució. 

 

Aquesta reclamació sol trigar una setmana a resoldre's amb una emissió d'una nova autorització temporal perquè puguis continuar conduint durant tres mesos més. En aquest termini la DGT acostuma a contestar que el permís el podem recollir a les seves oficines (i nosaltres ens n'encarreguem), o bé, informa que s'envia fabricar un nou document de permís de conduir. En aquest segon cas, no s'envia a l'interessat sinó que ens el lliuren a nosaltres perquè et fem el lliurament del teu carnet de conduir renovat.

On estem?

Llull 175, Principal 2ª
(cantonada Rambla Poblenou)
08005 Barcelona

 

Cita prèvia Certificats i Gestions: 659 206 852 

Cita prèvia Certificats: 608 998 539

Telèfon: 93 485 41 77

correu electrònicinfo@centremedicpoblenou.es

Demana la teva cita aquí per renovar el teu carnet de conduir