Información para renovar el carnet de conducir en Barcelona

Certificats mèdics

¿Cómo renovar el permiso de conducir?

En esta página vais a encontrar toda la información que podéis necesitar para renovar el permiso de conducir en Barcelona, en Centro Médico Poblenou. No os va a llevar más de dos minutos leer esta página, y en todo momento tenéis un enlace directo para contactar con nosotros y acabar de resolver cualquier duda que os haya quedado. Podéis hacerlo tanto por teléfono como mandando un mensaje de WhatsApp, un correo electrónico o utilizando el teléfono de contacto.

 
CENTRO MÉDICO POBLENOU és un Centre de Reconeixement de Conductors (CRC) autoritzat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, con el número de autorización E-08012366, i per la Direcció General de Trànsit (DGT), con el número de autorización B-0095, per a realitzar i emetre cetificats d'aptitut psicofísica per a renovar els diferents permissos de conducció.

 

Además, estamos habilitados y autorizados por la DGT para efectuar la renovación del carnet de conducir de forma telemática. Desde 2006 ya no es necesario acudir a las oficinas de la DGT para renovar el permiso de conducir. Este proceso lo realizamos desde nuestro centro médico de forma completamente automatizada. Durante todo este proceso utilizamos protocolos de seguridad informática para que tus datos estén siempre seguros. Al finalizar el proceso tu carnet estará automáticamente renovado y te entregaremos una autorización provisional con la que puedes conducir hasta la llegada del nuevo permiso a tu domicilio.

generalitatCentre sanitari: E-08012366
transitCentro médico: B-0095

Quan es pot fer la renovació del permís de conduir?

La DGT estableix que el permís de conduir ha de renovar-se durant els 3 mesos anteriors a la data de caducitat del teu permís en vigor. El fet de renovar abans de la data de caducitat no implica que es “perdin” aquests dies de vigència que has anticipat la renovació.

Per exemple, si el teu permís caduca el 01 d'Abril de 2022 i acudeixes al nostre centre el dia 28 de Febrer de 2022, la pròxima renovació del teu carnet de conduir també serà un dia 01 d'Abril. No “es perden” dies per renovar amb antelació a la data de caducitat.

 • Tinc el permís caducat, puc renovar-lo?
  Sí, el permís es pot renovar encara que estigui caducat. No té cap cost addicional. A més, si condueixes amb el permís caducat pots arribar a ser sancionat amb una multa de fins a 200€.
 • ”Es perd” el permís de conduir si no es renova passat un temps?
  No, el carnet de conduir no “es perd”. Poden passar mesos, anys, o el temps que sigui, que el permís de conduir no es perd. Es pot renovar i tornar a conduir legalment.
 • Si vaig a les oficines de la DGT en La Campana, em donaran el permís de conduir al moment?
  No. El permís es fabrica a Madrid, en la Fabrica Nacional de la Moneda i Timbre. Una vegada fabricat es lliura a Correus i s'envia al teu domicili per correu ordinari.

En quin horari puc realitzar la revisió mèdica per a la renovació del permís de conduir?

 • Als matins, de dilluns a divendres, de 09:30 a 13:15
 • A les tardes, dilluns, dimecres i dijous, de 16:00 a 19:00

Preu del certificat mèdic per a renovar el permís de conduir. NO INCLOU LES TAXES DE LA DGT

Què necessito per a renovar el meu permís de conduir?

 • Sol·licitar cita. Contacta amb nosaltres i demana'ns cita per a renovar el permís de conduir.
 • Acude el dia de la cita a nuestro centro médico que está situado en el barrio del Poblenou de la ciudad de Barcelona, en c\ Llull 175, Principal 2ª, esquina Rambla Poblenou.
  • Nuestra  ubicación está perfectamente comunicada por Metro, Bus, Bicing, Renfe y, si vienes en coche, existen varios aparcamientos cerca.
 • Porta el teu DNI o NIE o passaport i el permís de conduir que has de renovar.
 • NO és necessari portar cap fotografia. La fotografia la fem nosaltres amb la nostra càmera digital.
 • Et farem la revisió mèdica obligatòria per a poder renovar el permís de conduir. El reconeixement mèdic psicofísic té una durada aproximada d'uns 20 minutos.
 • Tramitarem a la seu electrònica de la DGT la renovació del teu permís de conduir.
 • Et lliurarem una autorització provisional per a continuar conduint des d'aquest moment i fins que rebis en el teu domicili el teu permís de conduir renovat.
 • Tot això de manera ràpida, senzilla i professional.

IMPORTE TASAS DGT 2023

LIMITACIÓ TEMPORAL

Sense limitació temporal

Limitació temporal 4 anys

Limitació temporal 3 anys

Limitació temporal 2 anys

Limitació temporal 1 any

TAXES DGT

24,58€

19,67€

14,75€

9,83€

4,92€

 
*Los precios de las tasas los establece el Ministerio del Interior. Las personas con 70 años o más están exentas del pago de las tasas de la DGT.
Tarifa vigente desde 1 de Enero de 2022.

Com puc sol·licitar cita?

Quant em costa renovar el permís de conduir?

Els preus varien en funció de l'edat, el tipus de permís que s'ha de renovar i les taxes que han d'aplicar-se en cada persona.

El preu de tarifa per a la renovació de permisos a majors de 70 anys és d'entre 40€ i 60€. Aquesta tarifa està exempta del pagament de taxes a la DGT.

El preu de tarifa per a la renovació de permisos a majors de 70 anys és d'entre 40€ i 60€. Aquesta tarifa està exempta del pagament de taxes a la DGT.

El preu de tarifa per a la renovació de permisos a majors de 70 anys és d'entre 40€ i 60€. Aquesta tarifa està exempta del pagament de taxes a la DGT.

Si vols conèixer exactament quin és el preu de la teva renovació, contacta amb nosaltres. Et sol·licitarem que ens indiquis el teu DNI o NIE, la data de naixement i el permís que has de renovar.

Com, quan i on rebré el meu permís de conduir renovat?

Una vegada la DGT ha validat el teu expedient mèdic i el pagament de la taxa, si correspon, envia les teves dades a la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre (FNMT). Allí és on es fabrica el permís de conduir. La pròpia FNMT envia al teu domicili, per correu ordinari, el permís de conduir.

El termini habitual està entre 2 i 6 setmanes, a comptar des del dia en què vens al nostre centre mèdic.

El permís de conduir ja renovat el rebràs en la direcció que ens indiquis.

Atès que l'enviament es realitza per correu ordinari, i per a evitar incidències, et recomanem que t'asseguris que en la bústia del teu domicili figuri el teu nom i cognoms. No és el primer ni serà l'últim permís de conduir que el carter no diposita en la bústia si el destinatari no està completament identificat en aquesta bústia.

Han passat 2 MESOS i no he rebut el permís de conduir, què haig de fer?

Una vez transcurridos 2 meses, contados desde que viniste a realizar la revisión médica a nuestro centro, si aún no has recibido el permiso de conducir, deberás ponerte en contacto con nosotros para comunicarnos la situación.

 

Nosotros nos encargaremos de gestionar tu incidencia con la DGT y te mantendremos informado hasta la resolución de la misma. 


Esta reclamación suele tardar una semana en resolverse con una emisión de una nueva autorización temporal para que puedas seguir conduciendo durante tres meses más. En ese plazo la DGT acostumbra a contestar que el permiso lo podemos recoger en sus oficinas (y nosotros nos encargamos de ello), o bien, informa que se manda fabricar un nuevo documento de permiso de conducir. En este segundo caso, no se envía al interesado sino que nos lo entregan a nosotros para que nosotros te hagamos la entrega de tu carnet de conducir renovado.

On estem?

Llull 175, Principal 2ª
(cantonada Rambla Poblenou)
08005 Barcelona

 

Cita previa Certificados y Gestiones659 206 852 

 

Cita prèvia Certificats: 608 998 539

 

Telèfon: 93 485 41 77

 

correu electrònicinfo@centremedicpoblenou.es

Pide tu cita aquí para renovar tu carnet de conducir